Om Oss

Vi har sedan många år tillbaka engagerat oss i begravningsrelaterade frågor, och har med omsorg och erfarenhet grundat Gradus för att finnas i livets svåra stunder. Våra ledord är, empati, kunskap och transparens.

Rectangle 157

Begravningsrelaterade frågor

Vad är ett arvskifte?

Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och följer dig i alla moment från början till slut. Genom vår rådgivning och kompetens finns vi för att underlätta den svåra tiden, och hjälpa dig med allt från tackkort till juridiska frågor, planering och rådgivning.
Gradus finns i flera orter runt om i Sverige och garanterar lyhördhet professionalitet och full transparens med kostnader

Kontakta oss för
juridisk hjälp

Det är mycket som ska göras efter att en person har gått bort och det kan lätt kännas överväldigande för dig som anhörig. Vi på Gradus Begravningar förstår att det är en tuff tid, och vi finns här för att bistå med all juridisk hjälp som du kan tänkas behöva. Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning, eller för uppförandet av ett arvskifte, en bouppteckning eller skrivande av testamenten. Kontakta oss för mer information.